Profiel agent

Jort Schops

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Vlaanderen

Jort Schops

Familieman met passie voor motorcross

Iets wat je Jort kan nageven, is dat hij over een stevige portie doorzettingsvermogen beschikt. Vooraleer hij op zijn 21ste de liefde voor de motorcross ontdekte, had hij al drie (!) keer zijn kruisbanden afgescheurd. Het weerhield hem niet om zijn passie in binnen- en buitenland - van België over Nederland en Duitsland - te beoefenen.

Sinds zijn overstap in september 2014 naar Vastgoedservice heeft hij de motorcross aan de kant gezet. Een (voorlopig nog) stoffige koersfiets moet zijn conditie toekomstgericht weer op peil zetten.

Al geniet hij intussen ook van het gezinsleven met zijn vriendin Chiara en dochtertje Elise. “Familie en vrienden om je heen die je gelukkig maken, dat is fantastisch”, vertelt Jort. “Mensen helpen hoort hier ook bij. Dit is ook iets wat ik terugvind in mijn job bij Vastgoedservice.”Collega binnendienst over Jort

“Jort is veel meer dan een collega, op korte tijd is hij een echte vriend geworden. Voor alles kan ik bij hem terecht. Het is werkelijk een kerel naar mijn hart. Zijn intentie om iedereen altijd te willen helpen, maakt hem zo goed in zijn job.”

Collega buitendienst over Jort

“Jort is een spontane gast die heel to-the-point is. Hij staat altijd klaar om te helpen.”

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België