Profiel agent

Marijn Michielsen

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Vlaanderen

Marijn Michielsen

Regio Mol

Roger Federer en Kate Middleton

Aan Marijn is (helaas) mogelijk een potentiële topsporter verloren gegaan. Een hardnekkige blessure gooide roet in het Sportschool-leven, waarna hij zijn andere liefde ‘vastgoed’ in het hoger onderwijs is gaan bedrijven. Met het succesvolle verloop richting Vastgoedservice als gevolg.

De tennis- en squashbanen in de regio van Olen zijn niet veilig voor Marijn. Als liefhebber van zogenaamde racketsporten kan hij zich maximaal uitleven, met obligatoir pintje achteraf aan de toog. Als tennisliefhebber kijkt hij op naar Roger Federer, één van de “graafste” spelers ooit. Een echt voorbeeld voor hem.

Momenteel heeft Marijn géén vrouw of kindjes, al kan dat snel veranderen. Droomvrouwen Megan Fox en Kate Middleton zijn gewaarschuwd. Deze dames van stand moeten dan wel zijn hondje Bas erbij nemen, een speelse Tibetaanse terriër met een eigen koppig karakter.

Bas moet wel thuisblijven als Marijn op safari vertrekt naar Oeganda, waar hij oog in oog wil staan met berggorilla’s. Al blinken zijn ogen ook als je begint te vertellen over de natuur in Nieuw-Zeeland.Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België