Profiel agent

Michiel Janssens

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Vlaanderen

Michiel Janssens

Regio Beringen

Eerste carrièrestap bij Vastgoedservice

In een vorig leven - hij is amper een hoge twintiger - kon u Michiel geregeld tegenkomen in de motorcrosswereld. De microbe kreeg hij van zijn vader, waarna hij zowel in binnen- als buitenland crossen afwerkte. Zelf noemt hij zichzelf geen Belgische topper, maar kon hij toch de betere recreatieveling goed de baas.

Op zijn 20ste - en na zeven knieoperaties - moest hij noodgedwongen stoppen en maakte hij zijn studies bedrijfsmanagement-marketing met succes af. Zijn eerste carrièrestap was meteen bij Vastgoedservice.

De motorcross staat intussen aan de kant, maar elke zondagochtend springt hij op zijn fiets voor zijn vaste afspraak met de Doortrappers in Ham. Daar komt hij zijn Vastgoedservice-collega Dieter Dekelver tegen. Tussendoor is hij een lieve papa voor zijn zoontje Léon en een trouwe partner van Katrien.Collega binnendienst over Michiel

“Bij Michiel voel ik altijd veel bereidheid om alles tot een goed einde te brengen. Het is een harde werker die altijd klaar staat en passioneel te werk gaat. Ik roem hem om zijn spontaniteit en leergierigheid. Daarnaast is het ook een fietsmakker bij de Doortrappers in Ham.”

Collega buitendienst over Michiel

“Michiel doet zijn job meer dan behoorlijk goed. Hij is de krak van Vastgoedservice en iemand waarbij je altijd als collega terecht kan. Als ik bij hem ben, moet ik altijd lachen om zijn grappen en grollen, echt een plezier om mee samen te werken.”

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België