Profiel agent

Natalie Rommens

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Vlaanderen

Natalie Rommens

Binnendienstverantwoordelijke

Vastgoedservice stond in de sterren geschreven

Dat Natalie ooit aan de slag zou gaan bij Vastgoedservice stond in de sterren geschreven. Als bachelor in de boekhouding deed ze bij een vorige job al de boekhouding van het immobedrijf. Ze kende de positieve mensen, de gestructureerde werking en de gedachtegang en maakte overstap.

Gelukkig getrouwd met Reni gaat ze in haar woonplaats Mol dagelijks wandelen met haar Golden Retriever Senne. Al meer dan vijf jaar is het haar trouwe viervoeter. Afhankelijk van de drukke werkagenda worden voor of na de werkdag de beentjes gestrekt.

Naast wandelen houdt Natalie ook van fietsen en joggen en droomt ze van een rondreis in Amerika. Na een huwelijksreis in Miami en nadien naar New York heeft ze de smaak te pakken gekregen.Collega binnendienst over Natalie

“Natalie is een gedreven en correcte collega die bijzonder behulpzaam is.”

Collega buitendienst over Natalie

“Nors, overdreven correct, irritant nauwkeurig. Dat is het imago dat algemeen heerst over boekhoudsters. Maar bij Natalie associeer ik eerder goedlachs, vriendelijk en bijna altijd beschikbaar. En ja, ook correct en nauwkeurig. Zoals boekhoudsters ook tegelijk altijd moeten blijven. :-)”

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België