Profiel agent

Rüstem Sen

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Vlaanderen

Rüstem Sen

Regio Gent, Gentbrugge, Melle, Ledeberg, Sint-Amandsberg

Kijkt op naar Zinedine Zidane

Dertig is precies een magisch getal bij Vastgoedservice. Rüstem is de zoveelste in het rijtje wiens leeftijd met het magische cijfer drie begint. De Gentenaar was professioneel actief als vertegenwoordiger in bouw- en isolatiewerken. Een logisch gevolg van zijn studies decoratie- en bouwtechnieken.

Behalve professioneel gaat het Rüstem ook privé voor de wind. Zo mocht hij al een trouwring rond de vinger schuiven van zijn vrouw Esma. Voorlopig zijn ze nog gezellig met hun tweetjes, al kan het op dat gebied heel snel gedaan.

Als Rüstem niet met Vastgoedservice bezig is - “binnen twee jaar moet VGS bij de meest gekende makelaars in Gent behoren” - dan vindt u hem wel op een voetbalveld terug. De ‘sjotter’ keek op naar Zinedine Zidane, de Franse balvirtuoos die zijn carrière afsloot met een kopstoot. Dat is Rüstem niet van plan, maar een schouderklopje kan u wel verwachten.Collega buitendienst over Rüstem

“Rüstem is een zeer ambitieus persoon die van alle werelden thuis is. Hij legt de lat voor zichzelf hoog en streeft naar zijn doel. Kortom, een zeer fijne collega.”

Collega binnendienst over Rüstem

“Rüstem is een rustige, maar spontane kerel en staat positief in het leven. Hij is altijd in voor een grap en je voelt de passie die hij voor zijn job uitstraalt. Een fijne aanvulling op ons team.”

Collega buitendienst over Rüstem

“Hij is een ongelooflijke doorzetter die elk doel tracht te halen. Een voorbeeld voor iedereen.”

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België