Profiel agent

Stijn Gybels

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Vlaanderen

Stijn Gybels

Regio Peer, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree

Buschauffeur bij De Lijn

Een arbeidsongeval in het bouwbedrijf van zijn vader verplichtte Stijn om het zwaardere werk achterwege te laten. Zo werd hij chauffeur bij een organisatie voor mindervaliden en later bij vervoersmaatschappij De Lijn. Toen achtte hij de tijd rijp om een totaal nieuwe weg in te slaan.

Stijn is een echte familieman. Met zijn partner Veronique is hij reeds twee jaar in de echt verbonden. Kinderen zijn er al langer. “Samen voeden we twee prachtige zonen op. Alexander is acht jaar, William is zes jaar. Sinds kort zijn we woonachtig te Grote-Brogel waar we ons eigen huis hebben gebouwd.”

Zijn vrije tijd spendeert hij maximaal aan zijn gezin. Samen met zijn jongste zoon supporteren ze voor hun favoriete voetbalclub Grote-Brogel, waar de oudste zoon keeper is. En als er niet wordt gevoetbald, dan kan u de familie als eens op de skilatten terugvinden. Droomvakantie? Een rondreis met het gezin doorheen Canada. En afsluiten met een weekje skipret. Of wat dacht u.Collega binnendienst over Stijn

“Stijn is hier binnengekomen met een enthousiaste drive om zijn job uitermate goed te doen. Hij is altijd in voor een gezellige babbel en hij is altijd dolenthousiast wanneer hij het over zijn gezin heeft, een echte familieman.”

Collega buitendienst over Stijn

“Stijn is iemand die zeer enthousiast is en die altijd open staat voor een aangename babbel. Hij is iemand met een uitgebreide vriendenkring, wat alleen maar bevestigt hoe aangenaam en sociaal hij is. Bovendien heeft hij een passie voor immo, die hij uiteraard graag deelt met iedereen. Professioneel gaat hij zeer correct te werk en is hij overigens een erg toffe collega waarop men steeds kan vertrouwen.”

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België