Profiel agent

Thomas Weckx

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Vlaanderen

Thomas Weckx

Regio Balen - Leopoldsburg

De polyglot van Vastgoedservice

Thomas is de polyglot van Vastgoedservice. Als afgestudeerd bedrijfsvertaler-tolk beheerst hij het Frans, Duits, Engels én Spaans minutieus. Familieman Thomas woont samen met zijn vriendin Veronique en dochtertje Amélie in Balen.

Bij hem thuis is er altijd leven in de brouwerij met drie katten, één hond en drie kippen. Een dierenvriend pur sang, maar ook een ex-voetballer en motorcrosser. Van kindsbeen af kreeg hij de passie voor de motorcross over van zijn vader.

Intussen is hij zowel met motorcrossen als met voetballen gestopt. Film, boeken en muziek zijn nog andere hobby’s. Net als reizen, waarbij het ongerepte Afrika, Azië en Zuid-Amerika nog op zijn to see-lijstje staat.Collega binnendienst over Thomas

“Vriendelijk, sympathiek en net zoals Michiel een heel leergierig iemand, die altijd rust uitstraalt. Een harde werker pur sang, een fijne collega om mee samen te werken.”

Collega buitendienst over Thomas

“Thomas is iemand met een zeer grote bagage, kennis van vastgoed en waar ik met alle nodige vragen terecht kan. Al is hij zeker ook iemand die door zijn gedreven mentaliteit het vastgoed virus doorgeeft.”

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België