Profiel agent

Thomas Weckx

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Vlaanderen

Thomas Weckx

Regio Balen - Leopoldsburg

Professioneel

Thomas mag zich één van de oudere en ervaren ‘rotten’ binnen Vastgoedservice noemen. In september 2013 stapte hij de deur van VGS binnen, waarmee hij alleen Michiel en Willy moet laten voorgaan. De polyglot van het bedrijf - vloeiend Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans - kan zich moeiteloos uitdrukken en weet ook waarover hij spreekt.

In 2015 werd hij uitgeroepen tot ‘Kwaliteitsverkoper van het Jaar’. Concreet betekent dit dat hij verhoudingsgewijs het meeste panden verkocht op het aantal panden dat beschikbaar was. Een topverkoper dus, iemand die een grote verantwoordelijkheid met zich meedraagt met betrekking tot de uitbouw van Vastgoedservice in Balen en omstreken. In 2017 is hij ook kwaliteitsverkoper van het jaar geworden.Davy, collega binnendienst over Thomas

“Vriendelijk, sympathiek en net zoals Michiel een heel leergierig iemand, die altijd rust uitstraalt. Een harde werker pur sang, een fijne collega om mee samen te werken.”

Michiel, collega buitendienst over Thomas

“Thomas is iemand met een zeer grote bagage, kennis van vastgoed en waar ik met alle nodige vragen terecht kan. Al is hij zeker ook iemand die door zijn gedreven mentaliteit het vastgoed virus doorgeeft.”

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België