Profiel agent

Tim Truijen

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Vlaanderen

Tim Truijen

Regio Dilsen-Stokkem, Maaseik, Kinrooi, Opglabbeek

Cafévoetballer op hoog niveau

Twaalf jaar lang was Tim (33) actief als zelfstandig verzekeringsconsulent en werkte hij zich stelselmatig op tot team leader. Iemand met kennis van zaken, een vlotte babbel, beheersing van people management, … Het mag duidelijk zijn dat Vastgoedservice - om het in voetbaltermen uit de drukken - een mooie transfer heeft gerealiseerd.

Over voetbal gesproken. Als Tim de deur van Vastgoedservice achter zich dichttrekt, dan is hij zaterdag én zondag terug te vinden op het voetbalveld: bij FC De Tram en FC De Kaller. Hij is een middenvelder, achter de spitsen. Op die positie moet moet ik niet zoveel lopen en verdedigen”, is een grapje niet ver weg. En verder: “Het is allemaal op hoog cafévoetbalniveau.”

Op privévlak gaat het Tim ook voor de wind. Samen met zijn vriendin Joke heeft hij een huis in Dilsen-Stokkem gekocht en is er een prachtdochtertje Nia bijgekomen. Het gezinnetje wordt aangevuld met de kat Guus, een Britse korthaar.

Professioneel

Met een diploma maatschappelijk werk (optie personeelswerk) op zak én twaalf jaar actief als team leader bij een verzekeringsmakelaar weet Tim hoe hij professioneel met mensen moet omgaan. “Zowel mijn studies als eerdere professionele situatie lagen in de lijn van het sociale: met mensen samenwerken en hen adviseren over de toekomst. Dat is wat ik exact ook doe bij Vastgoedservice (VGS): begeleiden en ondersteunen. Mijn doel is om Vastgoedservice op de kaart zetten en uitbouwen tot een gevestigde waarde binnen de regio Dilsen-Stokkem, Opglabbeek, As en Maaseik.”Els, collega binnendienst over Tim

“Tim is een zeer sociale, joviale persoon. Hij is altijd zeer enthousiast en voert zijn werk uit met hart en ziel! Daarnaast is hij een topcollega.”

Geert, collega buitendienst over Tim

“Tim is iemand met een echte passie voor het vastgoed. Hij bijt zich echt vast in zijn dossiers en hanteert een vlotte en vertrouwelijke afhandeling. Bovendien is hij zeer charmant en aangenaam in omgang. Een erg toffe collega.”

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België