Profiel agent

Toon Grooten

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Vlaanderen

Toon Grooten

Regio Herk-De-Stad, Lummen, Kuringen-Kermt-Stokrooi-Stevoort, Alken

Vijf vrouwen onder zijn dak

Toon is lang niet de enige sportieveling bij Vastgoedservice. Zo speelt hij zelf voetbal en gaat hij graag fietsen. Deze gediplomeerde LO-leerkracht geeft ook nog twee voormiddagen per week les in de stedelijke basisschool in Rapertingen. Hij geeft de jeugd duidelijk het goede voorbeeld.

Niet alleen twee jobs voor Toon, maar ook een gezin met vier dochters. Samen met zijn vrouw Anouk zijn dat dus vijf vrouwen in huis. Geen evidentie. “Vrouwenzaken zijn vrouwenzaken, daar moei ik me niet mee”, luidt zijn verstandig advies. De jonge papa van 29 jaar heeft zelf een dochtertje Maud (7) en daar kwamen nog de drie plusdochters Camille (10), Louise (10) en Maxine (13) bij. Om nog maar van de Franse bulldog Lola te zwijgen. Duidelijk leven in de brouwerij.

Een ongelooflijk en opmerkelijk talent van Toon is zijn fotografisch geheugen. “Als ik met mijn vrouw op citytrip ga, moet ik het stadsplannetje maar één keer bekijken. Als ik één keer ergens ben geweest, onthoud ik de weg. Heel makkelijk om naar klanten te rijden”, besluit Toon.

Professioneel

Op zijn 29ste zet Toon de eerste professionele stappen in de immowereld, maar de passie zit er al van jongs af in. Het gevolg is dat hij al op zijn 22ste een huis kocht, allesbehalve een evidentie voor een jonge snaak. Zijn grote troef is zijn enthousiasme om altijd bij te leren. Intensieve opleidingen, blokken van vakjargon, kennis bijschaven over de wetgeving, … Het voelt voor Toon niet als een verplichting aan, maar eerder als een verrijking van zichzelf als Vastgoedservice-agent. Een plezier voor klanten om te spreken met iemand die actueel op de hoogte is.Livia, collega binnendienst over Toon

Toon is een super enthousiaste collega. Hij staat verkopers en kopers met hand en tand bij om alles vlot en uiterst professioneel te laten verlopen.

Geert,collega buitendienst over Toon

In regio Hasselt en omstreken kan u op mijn collega Toon rekenen voor de meest professionele begeleiding van de verkoop van uw eigendom. Verder is hij een hele toffe en sociale collega die zeer aangenaam is in de omgang.

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België