Profiel agent

Geert Braekers

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Pelt

Geert Braekers

Regio Pelt, Hechtel-Eksel, Hamont-Achel

Verkoper met flair

Deze prille dertiger groeide op in Overpelt en woont ondertussen samen met zijn vrouw Nathalie en zoontjes Mathis en Laurens in Hechtel-Eksel, waar ze hun droomhuis gebouwd hebben.

Geert heeft een jarenlange ervaring in de commerciële sector en is een echte krak in de verkoop. Zijn vakkennis gecombineerd met zijn natuurlijke flair en enthousiasme maken van hem de ideale vastgoedexpert. Door zijn professionele aanpak, steeds met een brede glimlach, is hij de perfecte tussenpersoon bij de verkoop van uw onroerend goed.

Verder is Geert een echte Bourgondiër en is hij verliefd op Italië omwille van het heerlijke eten en het zuiderse weer. Als er nog vrije tijd over is, trekt hij graag zijn voetbalschoenen aan bij een caféploeg in Eksel.Els, collega binnendienst over Geert

“Geert is sinds dag één binnengekomen bij Vastgoedservice met een enthousiasme om U tegen te zeggen. Hij is enorm gedreven en een zeer aangenaam persoon om mee samen te werken. Daarnaast is hij altijd in voor een gezellige babbel en is hij zeer correct in zijn job. Een topcollega.”

Stijn, collega buitendienst over Geert

“Geert is iemand die er honderd procent voor gaat en die zijn job echt ter harte neemt. Hij heeft altijd alles onder controle en je kan volledig op hem vertrouwen. Bovendien gaat hij altijd zeer correct te werk. Naast het professionele is hij zeer enthousiast en een aangenaam persoom om een leuke babbel mee te doen.”

Collega's van Geert uit regio Pelt

Nadine Agten

Binnendienstverantwoordelijke

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België