Profiel agent

Livia Stas

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Vlaanderen

Livia Stas

Kantoor Hasselt -BIV 508 477

Kayla, San Da en Bali

Livia is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Deze spring-in-‘t-veld houdt van de Chinese zelfverdedigingssport San Da, doet aan Kayla en gaat in de zomer graag waterskiën. Stilzitten is duidelijk niets voor de goedlachse sportieveling.

“Eénmaal per week doe ik San Da in de Kung Fu School in Hasselt”, vertelt Livia. “Ik ben geen agressief persoon, maar houd wel van contactsporten. Vrienden deden het ook en het leek me leuk. Ik heb er diverse verdedigingstechnieken geleerd. Ideaal om me af te reageren en perfect om in vorm te blijven.”

In een vorig leven danste Livia salsa, wat ze intussen heeft ingewisseld voor Kayla Fitness. “Ik volg online een twaalf weken-programma dat ik thuis kan doen. Vier keer zeven minuten intensief trainen, voor mij werkt dat goed.”

Verder houdt Livia van Madonna - “een vrijgevochten vrouw die zichzelf altijd heruitvindt” - en droomt ze van reizen naar New York en Bali. “Deze steden zijn uitersten. In New York vind ik de panden indrukwekkend, Bali trekt me aan omwille van de relaxte sfeer en de zen.”Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België