Profiel agent

Michiel Janssens

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Vlaanderen

Michiel Janssens

Vastgoedmakelaar – Bemiddelaar
BIV 512.769
Regio Beringen

Topverkoper bij vastgoedservice

Deze vlotte twintiger stapte zes jaar geleden in het team van Vastgoedservice en kroonde zich tijdens die periode vier keer (!) tot topverkoper van het jaar. Binnen de vastgoedsector is hij in Beringen en omstreken een vaste en betrouwbare waarde geworden. De immowereld heeft geen geheimen meer voor hem. Een absolute meerwaarde voor klanten die met tal van vragen zitten en hierop een gepast antwoord krijgen.

In een vorig leven kon u Michiel geregeld tegenkomen in de motorcrosswereld. Inmiddels staat de motorcross aan de kant en springt hij elke zondagochtend op zijn fiets voor zijn vaste afspraak met de Doortrappers in Ham. Daar komt hij zijn VGS-collega Dieter Dekelver tegen. Daarnaast is hij een lieve papa voor zijn twee zoontjes Léon en René alsook is hij een trouwe partner van Katrien.Dieter, collega binnendienst over Michiel

“Bij Michiel voel ik altijd veel bereidheid om alles tot een goed einde te brengen. Het is een harde werker die altijd klaar staat en passioneel te werk gaat. Ik roem hem om zijn spontaniteit en leergierigheid. Daarnaast is het ook een fietsmakker bij de Doortrappers in Ham.”

Thomas, collega buitendienst over Michiel

“Michiel doet zijn job meer dan behoorlijk goed. Hij is de krak van Vastgoedservice en iemand waarbij je altijd als collega terecht kan. Als ik bij hem ben, moet ik altijd lachen om zijn grappen en grollen, echt een plezier om mee samen te werken.”

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 - 2022 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV
Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code land van erkenning: België
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en financiële borgstelling
Polisnummer verzekering: BA verzekering AXA Belgium NV: 730.390.160.029