Profiel agent

Mieke Vandeputte

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Brugge

Mieke Vandeputte

Binnendienstverantwoordelijke

Fris ochtendloopje voor het werk

Vanuit haar woonplaats in Zulte pendelt Mieke elke dag richting het kantoor in Gent. De interesse voor de immowereld heeft altijd in haar gezeten, maar vond pas na enkele jaren zijn weg richting Vastgoedservice. De alleenstaande mama van zoontje Henri wil Vlaanderen laten kennismaken met het beste vastgoedkantoor.

Wanneer Mieke niet voor Vastgoedservice aan de slag is, bindt ze een tweetal keer per week de loopschoenen aan. Soms gebeurt dat nog voor dag en dauw, voor de werkdag van start gaat. “Na een ochtendloopje en frisse douche ben ik een compleet ander mens.”

Avontuurlijk als ze is, kan ze al diverse verre reizen op haar bucketlist afvinken. Dromen doet ze nog van Bali omwille van het prachtige water en de witte stranden.Collega binnendienst over Mieke

“Mieke is een zeer aangename, vriendelijke, en fijne collega. Door de afstand tussen Hasselt en Gent zie ik haar niet zo veel, maar ze is alvast zeer behulpzaam en altijd goedlachs.”

Collega buitendienst over Mieke

“Mieke is de rots in de branding, staat steeds klaar voor tips en geeft advies over de werking bij Vastgoedservice. Ze is niet alleen het klankbord, maar ook de draaischijf van het kantoor in Gent.”

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België