Profiel agent

Nanou Maes

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Vlaanderen

Nanou Maes

Regio Mol

Pop-up in eigen tuin en diepzeeduiken

Nanou (43) is een bijzonder vlot persoon die naar eigen zeggen niet van stilzitten houdt. Zo volgde ze in avondonderwijs een opleiding als kok, als leraar én als vastgoedmakelaar. In de zomer van 2017 richtte ze nog in haar eigen tuin een pop-up op. Een bezige bij die duidelijk van aanpakken weet. Is het niet professioneel, dan is ze wel bezig met haar dochters Axelle en Lili-Claire en haar twee honden, twee katten en kippen.

Een niet alledaagse hobby van Nanou is diepzeeduiken. Die passie is ontstaan uit een panische angst voor haaien. Toen ze erover begon te lezen, is ze vanaf haar zestiende de onderwaterwereld gaan ontdekken. Zo is ze al veel in het buitenland gaan duiken, “waar het warm is en het water blauw”. “Mexico, Malediven, Thailand, Sri Lanka, … Ik ben er overal gaan duiken. En liefst nog op plekken waar weinig toeristen komen.” Want daar voelt Manou zich… als een vis in het water.

Professioneel

Via een cursus avondonderwijs verdiepte Nanou zich een eerste keer in de immo, waarna ze in 2013 ook effectief in het wereldje stapte. Door eigen ervaringen (bouwen, verbouwen, verhuizen, …) kan ze zich perfect inleven in de situatie van een potentiële klant. Sinds september 2017 maakt ze deel uit van het team van Vastgoedservice en bekommert ze zich om de regio Mol.

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België