Profiel agent

Thomas Weckx

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Vlaanderen

Thomas Weckx

Regio Balen - Mol

Professioneel

Thomas stapte in september 2013 de deur van VGS binnen, waardoor hij heel wat ervaring wist op te bouwen. In 2015 én in 2017 is hij uitgeroepen tot ‘Kwaliteitsverkoper van het Jaar’. Concreet betekent dit dat hij verhoudingsgewijs het meeste panden verkocht op het aantal panden dat beschikbaar was. Een topverkoper dus en iemand die een grote verantwoordelijkheid met zich meedraagt met betrekking tot de uitbouw van Vastgoedservice in Balen, Leopoldsburg en omstreken.

Thomas, de polyglot van het bedrijf - vloeiend Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans – kan zich moeiteloos uitdrukken en weet ook waarover hij spreekt. Hij heeft van jongs af aan een passie voor motorcross en als trotse papa woont hij samen met Veronique en zijn twee dochtertjes in Balen.Davy, collega binnendienst over Thomas

“Vriendelijk, sympathiek en net zoals Michiel een heel leergierig iemand, die altijd rust uitstraalt. Een harde werker pur sang, een fijne collega om mee samen te werken.”

Michiel, collega buitendienst over Thomas

“Thomas is iemand met een zeer grote bagage, kennis van vastgoed en waar ik met alle nodige vragen terecht kan. Al is hij zeker ook iemand die door zijn gedreven mentaliteit het vastgoed virus doorgeeft.”

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 - 2022 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV
Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code land van erkenning: België
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en financiële borgstelling
Polisnummer verzekering: BA verzekering AXA Belgium NV: 730.390.160.029