Profiel agent

Wim Lebon

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Beringen

Wim Lebon

Regio Tessenderlo, Ham, Laakdal, Meerhout

25 jaar Club Brugge-supporter

Nadat zijn familiebedrijf inzake sportvoeding in 2017 werd overgenomen, groeide Wim (36) - wonende in Tessenderlo - zijn interesse voor vastgoed. Als leverancier van sportvoeding voor het veldritteam van Vastgoedservice, was hij al vertrouwd met het vastgoedbedrijf.

Met een commerciële instelling en groeiende vastgoedinteresse waagde hij de stap. “De immowereld is een boeiende en interessante business. De wijde verspreiding, kwalitatieve opleiding en de uitstekende service van Vastgoedservice zijn enorme troeven waarmee ze uitblinken. In dat geheel wil ik een betrouwbare makelaar worden.”

Als Vastgoedservice-agent durft hij al eens een vleugje humor gebruiken. “Ik bekijk het leven door een roze bril. Naast mijn humor zal ik de klant ook nooit pushen. In mijn vorig werkleven als vertegenwoordiger was dit ook niet mijn stijl. Al kom ik wel graag to the point en zeg ik de klant waar het op staat. Eerlijkheid duurt toch het langst. Mijn doel is om in de regio Tessenderlo de vele gele borden te veranderen naar oranje borden.”

Als de vastgoedpet in de schuif ligt, dan is voetbal de rode draad in zijn leven. Al 25 jaar is Wim - vader van Louise en Victor, partner van Nathalie - een vurig Club Brugge-supporter. Elke week vind je hem in de tribunes. En zoals het een echte Belg/Bourgondiër betaamt, houdt hij van lekker uiteten.Collega's van Wim uit regio Beringen

Michiel Janssens

Vastgoedmakelaar – Bemiddelaar
BIV 512.769
Regio Beringen

Dieter Dekelver

Binnendienstverantwoordelijke

Gauthier Vanhoudt

Regio Lummen, Heusden-Zolder, Houthalen Helchteren, Zonhoven

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 - 2022 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV
Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code land van erkenning: België
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en financiële borgstelling
Polisnummer verzekering: BA verzekering AXA Belgium NV: 730.390.160.029