Profiel agent

Youssef Joumani

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Vlaanderen

Youssef Joumani

Grafisch Designer

Kookblog en muzikant

Wie op het Facebookprofiel van Vastgoedservice kijkt, op de website surft, bestickering op auto’s en kantoorramen ziet of ander drukwerk in handen krijgt, komt onrechtstreeks in contact met Youssef (43). Hij is als grafisch vormgever de creatieveling onder de mensen bij VGS. “Mooie dingen maken”, zoals hij het zelf verwoord.

Als hij niet aan het ontwerpen is, dan staat Youssef wel eens achter de kookpotten. Favoriete keuken? Heel breed, maar de smaken van de Mediterrane keuken kan hij zeker appreciëren: kaneel, saffraan, … Als de tijd hem goedgezind is, dan werkt hij zijn kookblog zijn. Een favoriete kok heeft hij niet, maar hij gaat heel graag uiteten en durft er wel wat geld tegenaan gooien. Misschien een restauranttip? “The Jane, dat vind ik fantastisch”, aldus de vader van Staf.

Naast het werk is Youssef vrijwillig actief in het bestuur van Unizo in Ham en bij Unizo Limburg en speelt hij muziek. Klarinet, mondharmonica, een beetje piano, een beetje gitaar, … En ook hier geldt hetzelfde verhaal als bij de keuken: hij hoort alles graag. Zo kan je hem zowel op een jazz-concert vinden als op Graspop.

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België