Over ons

U bent thuis bij Vastgoedservice

Als snelst groeiende vastgoedkantoor in Vlaanderen heeft Vastgoedservice zich stevig op de (Vlaamse) kaart gezet. Dit vertaalt zich naar kantoren gelegen in Mol, Pelt en Hasselt.

Bij elk van deze kantoren wordt u op familiale wijze verwelkomd en is het onze betrachting om u zich thuis te laten voelen.
Dit willen we verwezenlijken met de volgende kernwaarden:


1. Projectbegeleiding

Het moet u niet uitgelegd worden dat een huis verkopen of verhuren géén simpliciteit met zich meebrengt. Wij gidsen u doorheen het kluwen van papieren, dossiers, contracten, vergunningen en andere administratie. Elk project wordt persoonlijk en op maat aangepakt. Ons professioneel team - zowel binnen- als buitendienst - wenden hun ervaring en knowhow aan in het gezamenlijke streefdoel: verkoop/verhuur van uw eigendom.


2. Maximale zichtbaarheid

Wanneer u uw pand in de schijnwerpers wilt laten plaatsen, dan geven we dit maximale zichtbaarheid via alle mogelijke kanalen. Om alle positieve facetten in the picture te zetten, worden naast een professionele fotograaf ook drones en matterport ingezet. Via 3D-beelden krijgt de potentiële verkoper/verhuurder een reëel beeld van uw pand. Daarnaast maken we ook gebruik van renders, dit zijn foto's die op maat van een ruimte worden gemaakt om te laten zien hoe die er na verbouwing kan uitzien. Al dit beeldmateriaal wordt verspreid via diverse (sociale) media.


3. Meer dan alleen vastgoed

Sport is een weerspiegeling van de maatschappij. Met ons veldritteam Pauwels Sauzen-Vastgoedservice beschikken we over een continentale Belgische wielerploeg dat zich zowel op het wegwielrennen als op het veldrijden richt. Deze sportieve tak creëert binnen het bedrijf een positieve dynamiek. Een vibe die afstraalt op onze bekendheid en zorgt voor een boost binnen en buiten de vastgoedwereld. Als partner geniet u daar uiteraard ook van mee.


4. Passie met grote P

En tot slot het allerbelangrijkste: passie. U zult meteen de warmte van ons dynamisch, jong en fris team ervaren. Elk van onze mensen ziet Vastgoedservice niet als ‘werken’, maar wél als een passie. Die rode draad zorgt voor een ongeziene cohesie én een hart voor Vastgoedservice. Passie met een grote P die we naar u als partner toe willen vertalen met de verkoop van uw eigendom. Kom het zelf ontdekken.

Meer weten? Bel ons even op de nummers 014 82 15 15 of 011 85 15 15, we helpen u graag verder!

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 - 2024 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV
Erkenningsnummer BIV 512.308
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code land van erkenning: België
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en financiële borgstelling
Polisnummer verzekering: BA verzekering AXA Belgium NV: 730.390.160.029