Profiel

Dominic Wijnen

Zaakvoerder

Dominic Wijnen

Zaakvoerder - BIV 207.401

Positivisme eigenschap nummer één

U moet geen schrik hebben als u met Dominic aan tafel zit. De zaakvoerder is een zeer aimabel en familiaal man, met sportieve uitspattingen. Als voormalig UEFA-junior speelde hij voetbal in Duitsland, later kwam hij nog uit voor vierdeklasser Merksplas en gaat nu nog één keer per week zaalvoetballen in zijn woonplaats Rijkevorsel.

Als getrouwde vader van twee kinderen - Julie en Dries - is Dominic sinds 2015 zaakvoerder. In een vorig professioneel leven deed hij 25 jaar ervaring op in vastgoed en projectontwikkeling. “En ik geloof ook in dit project. Vastgoedservice is niet zomaar de vierde makelaar op de markt, want we maken echt het verschil met onze features.”

Positivisme is een kenmerkende eigenschap van Dominic. “Alle wat er op je pad komt, kan je zowel positief als negatief bekijken. Je bepaalt zelf hoe je erover denkt, maar je moet onthouden dat er in alles iets positiefs zit.”Collega binnendienst over Dominic

“Voor mij is Dominic een fantastisch persoon waarbij je altijd terechtkan met vragen en problemen. Hij zal ze altijd met veel zorg behandelen en rustig uitleg geven. Kortom de ideale zaakvoerder voor dit topteam.”

Collega buitendienst over Dominic

“Dominic is een zaakvoerder waarop je kan bouwen. Nooit is hem een vraag te veel, altijd klaar om iedereen te helpen. Zowel voor de dossierbeheerders als voor de binnendienst staat hij altijd klaar. Dominic is iemand die graag lacht en daarom past hij zo goed binnen ons team.”

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België