Profiel agent

Willy Rommens

Uw Vastgoedservice-agent uit regio Mol

Willy Rommens

Regio Mol, Dessel

Kuieren op de Tongerse antiekmarkt

Als ouderdomsdeken heeft Willy een staat van dienst bij Vastgoedservice. In 2016 viert hij er zijn tienjarig verblijf gelijktijdig met zijn 60ste verjaardag. Voor Willy is Vastgoedservice een boeiend product met interessante mensen en woningen.

Met veel passie en vol goesting stort hij zich op Vastgoedservice. In zijn weinige vrije tijd gaat hij supporteren voor Dessel Sport, een voetbalclub waarnaar hij al sinds zijn jonge tijd fan van is. Een (voetbal)idool heeft hij niet, al kan hij de nederigheid en bescheidenheid van Kevin De Bruyne wel appreciëren.

Op een zondagochtend trekt hij met zijn vrouw Myriam geregeld naar de antiekmarkt in Tongeren. De weg van zijn woonplaats Mol tot de Oudste Stad van België kan hem bekoren, net als een beetje kuieren tussen de diverse standjes. En zijn kinderen Natalie en Ruud af en toe een handje bijsteken, die intussen het ouderlijk huis verlaten hebben.Davy, collega binnendienst over Willy

“Willy is sinds het begin bij Vastgoedservice aan het werk en kent de firma als geen ander. Hij is een zeer rustig persoon die ervoor zorgt dat de klanten tevreden zijn. Hij doet zijn werk met passie. Een topcollega om mee samen te werken.”

Nanou, collega buitendienst over Willy

“Willy is de peetvader van Vastgoedservice met de nodige ervaring. Ik ervaar hem als een rustige en aimabele collega met veel knowhow over verkoop naar klanten toe. Kortom, een toffe collega bij wie je steeds terecht kan voor hulp.”

Collega's van Willy uit regio Mol

Davy Swolfs

Binnendienstverantwoordelijke

Michiel Debie

Regio Kempen

Guy Dufour

Regio Leopoldsburg - Beringen - Hechtel

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 - 2024 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV
Erkenningsnummer BIV 512.308
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code land van erkenning: België
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en financiële borgstelling
Polisnummer verzekering: BA verzekering AXA Belgium NV: 730.390.160.029