TERUG

Woning VERKOCHT - in Lommel, Buntstraat 100

Verkocht

Debie Michiel

 Ligging

3920 Lommel
Buntstraat 100

3D toer Video plannen / foto's Buntstraat 100 , 3920 Lommelalbum

Omschrijving

Mooie woning met terras en tuin op rustige ligging Deze mooie en leuke woning is rustig gelegen op een boogscheut van tal van winkels zoals een bakker, apotheek, kapper, eetgelegenheden, enz.. Ook zijn er enkele scholen vlakbij gelegen. Zo ook is de Nederlandse grens maar gelegen op 5 min rijden. De woning beschikt over rijkelijk veel lichtinval door de grote raampartijen, is zeer energiezuinig en de elektriciteit is volledig conform! Verder heeft de woning recentelijk nog enkele grote renovaties ondergaan. Zo is er in 2015 een volledig nieuwe hyper uitgeruste keuken geplaatst met Siemens toestellenzet , is er in de badkamer een nieuwe douche geplaatst en zijn er in de slaapkamers boven ingemaakte kasten geplaatst. Ook is er in 2013 een nieuwe carport met omheining geplaatst. De inpandige garage wordt nu gebruikt als ruime berging/voorraadruimte, maar kan ook perfect dienen als bijberoep, hobbyruimte of gelijkvloerse slaapkamer met kleine badkamer. Ook is de woning voorzien van een volledige kruipkelder. Achter de woning is nog een leuk terras gelegen en een tuinberging. Naast de woning is de rustige tuin gelegen. Ook is er in de tuin een sproeisysteem aangesloten op de regenwaterput. Zo ook is er de mogelijkheid om de regenwaterput aan te sluiten op de wc en wasmachine. Wanneer men de woning betreedt via de inkomhal hebt je rechts de traphal naar boven, rechtdoor is een gastentoilet en links heb je aansluiting met de ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken. Vanuit de leefruimte en keuken is ook direct aansluiting met het terras via een schuifdeur. De kwalitatieve en hyper uitgeruste keuken met Siemens toestellen is voorzien van een kookplaat op aardgas, dampkap (Novy), koelkast, combi-oven, vaatwasser, spoelbak en uiteraard voldoende werkruimte en opbergmogelijkheden Achter de keuken is een doorgang met nog voldoende opbergkasten + spoelbak en de wasplaats. Ook is hier een achter naar buiten. Achter de wasplaats bevindt zich dan nog de inpandige garage. Op het 1e verdiep bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers voorzien met dressingkast en inbouwkasten. Ook is hier nog een open bureauruimte waar je eventueel nog een 4de kleine slaapkamer/kinderkamer van kan maken. Zo ook bevindt zich hier op dit verdiep de badkamer, uitgerust met douche, ligbad, lavabo + meubel en toilet. Kortom en niet te missen pareltje dat zeker een bezoekje waard is ! Voor meer inlichtingen kan u contact opnemen met ons kantoor Mol 014/82.15.15


Jacqueline Mertens - verkoper

Topervaring met een warm enthousiast team! Goede samenwerking, vlot verloop, echte aanrader. Chapeaux voor Thomas, Michiel en alle andere collega''s van Vastgoed die achter de schermen werken.

Deze website werd met de grootste zorg opgesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. U kan steeds persoonlijk contact met ons opnemen, zodat wij u volledig kunnen informeren en begeleidend advies kunnen verschaffen over het goed waarvoor u interesse heeft. Doorklikken op deze pagina houdt de aanvaarding van de disclaimer in.

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 - 2022 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV
Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code land van erkenning: België
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en financiële borgstelling
Polisnummer verzekering: BA verzekering AXA Belgium NV: 730.390.160.029