TERUG

Woning VERKOCHT - in Mol, Heuvelstraat 13

Verkocht

Weckx Thomas

 Ligging

2400 Mol
Heuvelstraat 13

3D toer Video plannen / foto's Heuvelstraat 13 , 2400 Molalbum

Omschrijving

VERKOCHT!!! Dankzij motivatie van het hele team werd dit pand reeds verkocht!! EIGENAARS, wegens ENORME VRAAG en SNELLE verkoop blijven wij dringend op zoek naar eigendommen.......!


Luc en Pascale Broeckx-Dumont - koper

Thomas, We hebben genoten van uw geduld tijdens het bezoek van het gebouw, uw stiptheid, goede documentatie en vriendelijke dienst verlening. Bedankt voor de goede samenwerking!

Vreys Ronny - Vreys Conny - verkoper

Thomas, Wij zijn tevreden over de zeer fijne en zeer professionele samenwerking die we hadden bij de verkoop van onze samenwerking. Wij wensen Thomas en het ganse Vastgoedservice Team nog veel succes, nog vele voorspoedige jaren en iedereen zal het via ons vernemen "VASTGOEDSERVICE" een huis van vertrouwen. Top service, top vriendelijkheid, gewoon TOP!!

Deze website werd met de grootste zorg opgesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. U kan steeds persoonlijk contact met ons opnemen, zodat wij u volledig kunnen informeren en begeleidend advies kunnen verschaffen over het goed waarvoor u interesse heeft. Doorklikken op deze pagina houdt de aanvaarding van de disclaimer in.

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV
Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België