TERUG

Appartement VERKOCHT - in Diest, Demerstraat 60

Verkocht

De Groot Frederic

 Ligging

3290 Diest
Demerstraat 60

3D toer Video plannen / foto's Demerstraat 60 , 3290 Diestalbum

Omschrijving

VERKOCHT!!! Dankzij motivatie van het hele team werd dit pand reeds verkocht NA 2 WEKEN!! EIGENAARS, wegens ENORME VRAAG en SNELLE verkoop blijven wij dringend op zoek naar eigendommen.......!


Sarah & Joris - verkoper

Wij zijn supertevreden over Frederic als vastgoedmakelaar. Vanaf het eerste contact hadden we onmiddellijk een goed gevoel bij hem. Ons appartement was dan ook binnen de week verkocht. Voor alle vragen, informatie, raad... we konden op eender welk moment van de dag bij hem terecht. Niks was hem te veel. Hij heeft ons zelfs met raad en daad bijgestaan bij de aankoop van ons huis. Topservice, topkerel!

Deze website werd met de grootste zorg opgesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. U kan steeds persoonlijk contact met ons opnemen, zodat wij u volledig kunnen informeren en begeleidend advies kunnen verschaffen over het goed waarvoor u interesse heeft. Doorklikken op deze pagina houdt de aanvaarding van de disclaimer in.

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV
Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België