TERUG

Woning VERKOCHT - in Mol, Sint-Jozeflaan 64

Verkocht

Debie Michiel

 Ligging

2400 Mol
Sint-Jozeflaan 64

3D toer Video plannen / foto's Sint-Jozeflaan 64 , 2400 Molalbum

Omschrijving

Ruime gezinswoning met tuin en magazijn op toplocatie. Deze in 2010 gerenoveerde gezinswoning met 4 slaapkamers, mogelijkheid tot 5 slaapkamers en 2 badkamers is centraal gelegen in Mol-Wezel op wandelafstand van winkels, supermarkten, scholen, fiets – en wandelroutes en allerlei sportfaciliteiten, ook is recreatiedomein “de keiheuvel” op een boogscheut. Ook is de woning achteraan perfect bereikbaar met de wagen, zo ook is er achteraan een ruim magazijn van maar liefst 103 m² waar je ook uiteraard meerdere wagens en dergelijke in kan parkeren. Ook is er aan de woning een prachtig terras met een zuid-gerichte tuin aan. De woning heeft een zeer praktische indeling, bekijk daarom zeker onze “plannen/foto’s”. Wanneer men de woning betreedt heb je een ruime inkomhal met op het gelijkvloers een living met open keuken inclusief kookplaat, oven en spoelbak, een uitgeruste badkamer met douche, lavabo en toilet en 1 slaapkamer. Wanneer men het 1ste verdiep bereikt heb je een zeer ruime open keuken met leefruimte. Deze uitgeruste keuken met zicht op de tuin bevat een kookplaat, oven, koelkast, vaatwasser en spoelbak. Verder is er nog een zeer ruime en volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo en wc. Ook is er op dit verdiep nog 1 ruime slaapkamer van 15 m² en een berging. Op het 2de verdiep bevinden zich nog 2 grote slaapkamers van respectievelijk 20m² en 19 m², allebei voorzien van inbouwkasten. Ook is er op dit verdiep nog een zolderruimte waar nog makkelijk 1 extra slaapkamer van gemaakt kan worden. Er is nog een ruime kelder voorzien en Er wordt verwarmd via een warmtepomp en hoogrendementsketel, in combinatie met zeer goede isolatie zorgt dit voor een zeer laag energieverbruik. Ook is er een ruime kelder voorzien en is de woning uitgerust met zowel beneden als boven airco’s die ook kunnen verwarmen. De woning is ook perfect geschikt als kangoeroewoning, zorgwoning of handelspand met woonst. Voor verdere informatie kan U steeds terecht op ons kantoor. 014/82.15.15.


Danny en Greet - verkoper

Hele fijne en vlotte samenwerking met Michiel! Altijd goede communicatie over het verloop van de verkoop, Echt Top! Bedankt

Leen Roosen - koper

Dank je wel voor de fijne rondleidingen. Heel blij met de aankoop. Bedankt!

Deze website werd met de grootste zorg opgesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. U kan steeds persoonlijk contact met ons opnemen, zodat wij u volledig kunnen informeren en begeleidend advies kunnen verschaffen over het goed waarvoor u interesse heeft. Doorklikken op deze pagina houdt de aanvaarding van de disclaimer in.

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 - 2022 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV
Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code land van erkenning: België
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en financiële borgstelling
Polisnummer verzekering: BA verzekering AXA Belgium NV: 730.390.160.029