TERUG

Appartement VERKOCHT - in Dessel, Meistraat 153 001

Verkocht

Debie Michiel

 Ligging

2480 Dessel
Meistraat 153 001

3D toer Video plannen / foto's Meistraat 153 001, 2480 Desselalbum

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met ruim terras van 45m² + garage ! Dit gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en een zeer ruim terras van 45 m² bezit verder nog een garage met elektrische poort en een eigen kelderberging voor stockage. Verder is er een nieuwe CV aardgasketel geplaatst en is de elektriciteit volledig conform. Het appartement is gelegen in een zeer rustige blok op een toplocatie in Dessel-Witgoor. Allerlei winkels zoals slager, bakker, kapper, apotheek, frituur, broodjeszaak, horecazaken en een basisschool zijn gelegen op wandelafstand. Zo ook is er vlakbij een bushalte en is het centrum van Dessel op ongeveer 2 km gelegen. Wanneer men de inkomhal betreedt heeft men aan de linkerzijde 2 slaapkamers, beide voorzien van laminaatvloer en rolluiken. Wanneer men via de hal richting achteraan de leefruimte gaat heb je aan de linkerzijde een badkamer uitgerust met een brede lavabo met eronder een opbergkast. Verder is hier ook nog een ligbad/douche 2 in 1 voorzien. Wanneer men verder door de gang wandelt is er ook nog een apart toilet voorzien. Iets verder betreedt men de ruime living die zorgt voor veel lichtinval met de grote schuiframen, aansluitend is hier ook een ruim terras voorzien van maar liefst 45 m² groot. Aansluitend met de living is er de keuken uitgerust met een keramische kookplaat van Siemens met dampkap van Novy, een combi oven van AEG, een dubbele spoelbak en koelkast. Ook is er naast de keuken een handige voorraadberging voorzien. Buiten uw eigen garage is er vooraan het appartement ook nog een parkeerplaats voorzien en is er aan de overkant gratis parking aan de kerk voorzien voor uw gasten. Verder krijgt u nog een korting van €2800 op uw registratierechten van 3 % met de nieuwe regeling wat dit extra interessant maakt ! Kortom, en niet te missen pareltje met alle troeven vandoen, kom gerust eens kijken ! Voor verdere informatie kan U steeds terecht op ons kantoor. 014/82.15.15


Marie-Louise Meynendonckx - verkoper

Bedankt Michiel voor de snelle en vlotte verkoop van ons appartement!

Valerie - koper

Bedankt voor de snelle en bekwame afronding. Ik voelde mij echt gesteund. Heel blij met mijn allereerste aankoop. Merci voor al het advies.

Deze website werd met de grootste zorg opgesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. U kan steeds persoonlijk contact met ons opnemen, zodat wij u volledig kunnen informeren en begeleidend advies kunnen verschaffen over het goed waarvoor u interesse heeft. Doorklikken op deze pagina houdt de aanvaarding van de disclaimer in.

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 - 2022 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV
Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code land van erkenning: België
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en financiële borgstelling
Polisnummer verzekering: BA verzekering AXA Belgium NV: 730.390.160.029