TERUG

Appartement VERKOCHT - in Geel, Europawijk 82

Verkocht

Debie Michiel

 Ligging

2440 Geel
Europawijk 82

3D toer Video plannen / foto's Europawijk 82 , 2440 Geelalbum

Omschrijving

Zeer ruim, gerenoveerd appartement op rustige ligging ! Dit zeer ruime en gerenoveerd appartement van ongeveer 135 m² bewoonbare oppervlakte bevindt zich op een zeer rustige ligging nabij bossen en natuur, doch dichtbij invalswegen richting Mol, Dessel, Retie, Kasterlee en Geel-centrum. Buiten een goede EPC score van 187 is de elektriciteit ook recentelijk vernieuwd en volledig conform ! Het appartement is ook voorzien van enorm veel lichtinval door de grote raampartijen. Zo ook is het appartement gelegen in een zeer rustige blok met voornamelijk allemaal eigenaars. Ook heeft dit appartement al een zeer grondige renovatie onderstaan, even een opsomming van de belangrijkste zaken : Nieuwe open keuken met allemaal Siemens toestellen, nieuwe badkamer, nieuwe vloeren, dak volledig vernieuwd + isolatie, volledige gevel opgefrist, geverfd + behandeld, enz… Wanneer men het appartement betreedt via de inkomhal heb je rechts een ruime ingebouwde vestiairekast en een gastentoilet. Links verder de inkomhal door, heb je iets verder aan de linkerkant de nachthal en rechts de heel ruime leefruimte met zalig veel lichtinval en aansluitend de open keuken uitgerust met allemaal Siemens toestellen zoals een inductie kookplaat, dampkap, vaatwasser, koelkast, diepvries, combi oven, stoomoven en spoelbak. Ook zijn hier in de keuken enorm veel opbergmogelijkheden om zonder zorgen zalig te kokkerellen. Vanuit de leefruimte is ook direct aansluiting met het langgerekte terras van ongeveer 16 m². Links vanuit de leefruimte is dus aansluiting met de nachthal, hier bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 20 m² en 13 m², beide zijn uitgerust met parketvloer en inbouwkasten. De slaapkamer van 20 m² is vroeger nog opgesplitst geweest in 2 slaapkamers van 10 m², dit is dus ook nog perfect terug mogelijk. Verder hebben we achteraan de nachthal nog een apart toilet met daarnaast nog de badkamer, uitgerust met ligbad, douche, lavabo + meubel, handdoekenverwarmer en groot badkamermeubel. Verder is er in de nachthal nog een berging en wasplaats. Bij het appartement hoort beneden op het gelijkvloers nog een eigen afgesloten berging bij van ongeveer 6 m² en een gezamenlijke afgesloten fietsenstalling van 18 m². Verder is er nog een gezamenlijke rustige tuin en recent aangelegd terras. Ook zijn er ruim voldoende eigen parkeerplaatsen voorzien voor elke appartement inclusief gastenparking. Kortom een niet te missen pareltje dat zeker een bezoekje waard is ! Voor meer inlichtingen kan u contact opnemen met ons kantoor Mol 014/82.15.15


Mota-Teixeira - koper

Op 17 juni zijn wij een erg vlotte, aangename en professionele jonge man tegengekomen. Onze samenwerking was fantastisch. Ik wens Michiel Debie veel succes in zijn baan. Hij is een goede en correcte meneer! Veel succes en bedankt voor de samenwerking.

Greet hannes - verkoper

Michiel De Bie, heeft ons heel goed geholpen! Een "sjanske" zal er mss ook wel bij geweest zijn. Maar wat mijn vorige makelaar niet kon deed michiel in nog geen week! Hij heeft mijn huis verkocht,,, maar ook gezorgt dat ik nu vooruit kan,,,, eindelijk vertrekken uit belgie,,,, nerci michiel!

Deze website werd met de grootste zorg opgesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. U kan steeds persoonlijk contact met ons opnemen, zodat wij u volledig kunnen informeren en begeleidend advies kunnen verschaffen over het goed waarvoor u interesse heeft. Doorklikken op deze pagina houdt de aanvaarding van de disclaimer in.

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 - 2022 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV
Erkenningsnummer BIV 207.401
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code land van erkenning: België
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en financiële borgstelling
Polisnummer verzekering: BA verzekering AXA Belgium NV: 730.390.160.029