TERUG

Woning VERKOCHT - in Hechtel-Eksel, Spechtenstraat 20

Verkocht

Debie Michiel

 Ligging

3940 Hechtel-Eksel
Spechtenstraat 20

3D toer Video plannen / foto's Spechtenstraat 20 , 3940 Hechtel-Ekselalbum

Omschrijving

Woning op ruim perceel van 845 m² Deze nog verder te renoveren woning is gelegen op een ruim hoekperceel van 8 are en 45 centiare. De woning is strategisch gelegen vlakbij tal van invalswegen richting o.a. Peer, Leopoldsburg, Pelt, Lommel, Houthalen-Helchteren, enz… Rechts van de woning is nog een groot hoekperceel dat als grote tuin kan dienen of om nog iets op te bouwen, de woning en garage is daardoor niet alleen langs de voorkant bereikbaar, maar dus ook langs de zijkant makkelijk te bereiken, hier is ook al een oprit voorzien. De woning heeft al enkele belangrijke renovaties ondergaan, zo is er een volledige nieuwe badkamer geplaatst met dubbele lavabo, inloopdouche en toilet, zijn er in de veranda met vliegenraam ook aluminium ramen met dubbele beglazing geplaatst, is de elektriciteit vernieuwd en is er een volledige nieuwe verwarming door middel van een nieuwe hoog rendements condensatie verwarmingsketel op mazout die zorgt voor een zeer zuinig verbruik. Zo ook zijn er in de woning nieuwe radiatoren + leidingen geplaatst en zijn er grotendeels rolluiken voorzien. Verder is er op het gelijkvloerse verdiep nog een ruime te renoveren keuken, wasplaats, veranda, leefruimte en eetplaats. Op het 1e verdiep bevinden zich nog 3 slaapkamers, een nachthal en bergruimte. Verder is er nog een garage, ruime berging buiten, kelder en zolder voorzien. Kortom een leuk nog af te werken project met zeer veel potentieel! Voor meer inlichtingen kan u contact opnemen met ons kantoor Mol 014/82.15.15


El Hamrouni Houssin - verkoper

Michiel is de beste verkoper van Limburg! Vriendelijk en heel goede service. En is gelijk ook een goede vriend geworden.

Daisy - koper

Fijne, vriendelijke verkoper. Duidelijke uitleg over alles en fijn om afspraken mee te maken.

Deze website werd met de grootste zorg opgesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. U kan steeds persoonlijk contact met ons opnemen, zodat wij u volledig kunnen informeren en begeleidend advies kunnen verschaffen over het goed waarvoor u interesse heeft. Doorklikken op deze pagina houdt de aanvaarding van de disclaimer in.

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 - 2023 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV
Erkenningsnummer BIV 512.308
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code land van erkenning: België
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en financiële borgstelling
Polisnummer verzekering: BA verzekering AXA Belgium NV: 730.390.160.029