Nieuws

SLAPEN IN EEN DRIJVENDE VILLA IN DUBAI

Je kunt het zo gek niet verzinnen of men heeft het in Dubai: drijvende luxevilla’s met een volledige verdieping onder water. Met het ‘Floating Seahorses’-project krijgen de inwoners een adembenemend uitzicht op de onderwaterwereld.

Het Floating Seahorses-project maakt onderdeel uit van het bijzondere ‘The Heart of Europe’-project en is gerealiseerd op de kunstmatig aangelegde eilandengroep The World. Een drijvende villa weegt al snel 240 ton en kost tussen de 2 en 3 miljoen euro.

Onderwaterwereld

Glazen muren in de eet- en woonkamer bieden een spectaculair uitzicht over de blauwe wateren, maar van dat uitzicht kan je ook genieten vanuit de jacuzzi met glazen bodem op het zonnedek. Wanneer je ontwaakt in je onderzeese slaapkamer, openen de gordijnen automatisch en om je heen zie je hoe de onderwaterwereld aan de dag begint.

Artificiële koraalriffen

Onder de boot groeien artificiële koraalriffen om zeepaardjes en andere zeedieren aan te trekken, wat niet alleen bijdraagt aan het uitzicht vanuit de slaap- en badkamer, maar ook de zeedieren beschermt.

Vijf kilometer kust

Deze drijvende villa’s doen weinig onder voor traditionele paleizen uit de regio. Terwijl je op zee dobbert, kan je genieten van een jacuzzi of slapen in  een van de kamers met een buitengewoon uitzicht op de mooie kleurrijke vissen en een rasechte droomomgeving, gelegen op vijf kilometer van de kust van Dubai.

Foto’s: FloatingSeaHorse

Bekijk video: klik op 'meer info'26/11/2018 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België