Nieuws

VILLA LANCE ARMSTRONG ONDER DE HAMER

Wie tijdens de Ronde van Vlaanderen een glimp hoopte op te vangen van Lance Armstrong kwam van een kale reis terug. De ex-wielrenner haakte in laatste instantie af. Nu kan iedereen binnenkijken in zijn Texaanse villa die voor zes miljoen dollar te koop staat.

Recente renovatie

Het mediterrane huis in het centrum van Austin werd oorspronkelijk in 1924 gebouwd en werd recent gerenoveerd. De villa staat op een halve hectare grond aan de overkant van Pease Park, in de historische wijk Old Enfield, en heeft een oppervlakte van 858 vierkante meter.

Grote wijnkelder

De villa beslaat drie verdiepingen en heeft daarin zes slaapkamers, zeven badkamers en een grote wijnkelder. Buiten is er een zwembad met fontein, een overdekte buitenliving en een aparte poolhouse met badkamer en kitchenette. De villa is ook voorzien van een alarmsysteem, gated entry, centrale airconditioning, een sprinklerinstallatie en surround sound-systeem.

Tweede poging

In 2013 kocht Armstrong de villa van Ben Barnes, een voormalige luitenant-gouverneur van Texas en een prominent figuur binnen de Democratische Partij. Drie jaar later probeerde de gevallen wielergod de villa al te slijten, maar niemand bleek 6,6 miljoen dollar op tafel te leggen. Nu doet de zevenvoudige Tourwinnaar een nieuwe poging.

Bekijk een rondleiding door rechtsonder op 'meer info' te klikken.12/04/2018 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België