Nieuws

LEO VAN BROECK IS NIEUWE VLAAMS BOUWMEESTER

De Vlaamse regering heeft Leo Van Broeck voor de komende vier jaar aangesteld als de nieuwe Vlaamse Bouwmeester. Vanaf september gaat Van Broeck van het Brusselse architectenbureau Bogdan & Van Broeck van start.

“De Vlaams Bouwmeester heeft een begeleidende en inspirerende rol ter ondersteuning van publieke opdrachtgevers”, laat Vlaams minister-president Geert Bourgeois weten. “Leo Van Broeck geeft blijk van een samenhangend, helder, doordacht en gemotiveerd beeld op deze functie.”

“Vanuit een sterke bezorgdheid voor klimaat en ecologie heeft hij een duidelijk zicht op de uitdagingen voor Vlaanderen. Daarnaast heeft een onderbouwde visie op ruimtelijke kwaliteit en kwaliteitsvol bouwen”, aldus Bourgeois.

KULeuven

Van Broeck studeerde in 1981 af als burgerlijk ingenieur-architect aan de KULeuven, waar hij sinds 1995 aan de slag is als praktijkassistent en sinds 2006 professor architectuurontwerp. In 2007 richtte hij samen met Oana Bogdan een eigen architectenbureau op. Daarnaast is Van Broeck sinds 2013 voorzitter van de Koninklijke Federatie van de Architectenverenigingen van België (FAB).

Bron: Belga12/07/2016

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België