Nieuws

SHAKIRA VERKOOPT LANDHUIS IN MIAMI BEACH

Wie op zoek is naar een luxueuze villa aan Miami Beach, moet bij Shakira aankloppen. De 41-jarige Colombiaanse zangeres zoekt een koper die 10 miljoen euro op tafel wil leggen. Spotprijs, want drie jaar geleden wilde ze er nog 14 miljoen euro voor.

Terwijl haar echtgenoot Gerard Piqué met Spanje in Rusland een gooi naar de wereldtitel voetbal doet, probeert de drievoudige Grammy-winnares haar luxueus landhuis van de hand te doen.

9 badkamers

De zangeres kocht het huis in Miami Beach in 2001 voor 3,3 miljoen dollar. De villa, bekend als een ‘zen-oord’ vanwege het gebruik van veel wit en glas in de woning. Het staat op een stuk grond van 800 vierkante meter en beschikt over zeven slaapkamers en negen badkamers.

Terras/zwembad

Ter ontspanning is er onder andere een witte pooltafel, een loungehoek met op maat gemaakte meubels, een waterpijp én een grote fitnessruimte. De achterkant van het huis geeft toegang tot een groot terras met een zwembad en een bar. Het huis ligt achter een hoog hek waardoor de privacy gewaarborgd is.

Drugsbaron

In 2014 stond het huis ook al korte tijd in de verkoop, maar Shakira haalde het pijlsnel van de markt. Toen bleek dat haar makelaar Tony Yunez een voormalig Colombiaans drugsbaron was die ook nog eens was veroordeeld voor witwassen.

Bron: Hollywoodhuizen

Neem een rondleiding (klik rechtsonder op meer info)26/06/2018 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België