Nieuws

VERGELIJK HIER UW ENERGIEVERBRUIK MET DAT VAN ANDERE VLAMINGEN

Voortaan kan je je energieverbruik vergelijken met dat van andere gezinnen. Eandis, Infrax en EnergyVille hebben een online tool gelanceerd die het energieverbruik van de Vlamingen in kaart brengt.

De twee Vlaamse netbeheerders Eandis en Infrax hebben samen met EnergyVille de sites eandis.zetjewoningopdekaart.be en infrax.zetjewoningopdekaart.be ontwikkeld. Via deze site kunnen consumenten nagaan hoeveel energie ze verbruiken in vergelijking met gelijkaardige profielen.

Energiezuiniger

In vier stappen kom je te weten of je energieverbruik hoger ligt dan het gemiddelde en hoe je dit kan verbeteren. Bedoeling is dat de tool eigenaars van woningen of bewoners helpt om hun woning energiezuiniger te maken.

Hoe werkt het? Wie de site bezoekt, moet eerst een aantal vragen beantwoorden. De onlinetool vraagt onder meer over welk type woning het gaat en hoe fel het dak en de buitengevel zijn geïsoleerd. De laatste stap is het ingeven van het huidige energieverbruik van je woning en het achterlaten van je contactgegevens.

Helpen BENOveren

De netbeheerders en EnergieVille hebben de tool in het leven geroepen om Vlamingen te helpen met BENOveren. De netgebruikers gebruiken die term om de nadruk te leggen ‘op beter renoveren’. Na het voltooien van de vragenlijst krijgt u immers de keuze om u in te schrijven op onder meer groepsaankopen.

Vergelijk je energiebruik en klik rechtsonder op 'meer info'.22/06/2017 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België