Nieuws

KIJK BINNEN IN DE NIEUWE VILLA VAN BRUCE WILLIS IN LA

Na een lange zoektocht hebben Bruce Willis (63) en zijn vrouw Emma Heming (40) een nieuwe woning in Los Angeles. De wereldberoemde acteur kocht de villa in Brentwood voor 8,5 miljoen euro.

Het koppel heeft ruim de tijd genomen om het geschikte pand in één van de meest luxueuze buurten van LA te kopen. Maanden geleden maakten ze bekend dat ze van New York naar LA zouden verhuizen omwille van de opvoeding van hun jonge dochters.

7 slaapkamers / 12 badkamers

Met de nieuwe villa is de privacy van de familie Willis-Heming zeker gegarandeerd. De villa is afgeschermd met een toegangspoort en rondom zijn hoge hagen. Het drie verdiepingen tellende huis heeft naast een lift ook zeven slaapkamers en twaalf badkamers. De keuken sluit aan op de riante eetkamer.

Ook aan comfort ontbreekt het in en buiten het huis ook niet. Er is een wijnkelder, een bioscoop, een complete spa met zwembad en een buitenzwembad.

Immo-problemen

Na jaren van immo-moeilijkheden is er dan toch succes voor de acteur. Eind 2018 lukte het Willis, na zeven jaar, om zijn skiresort in Idaho te verkopen. In 2011 gooide de 63-jarige acteur Sun Valley in de verkoop met een prijskaartje van 15 miljoen dollar. Uiteindelijk ging het van de hand voor een kleine 5,5 miljoen dollar.

Bruce Willis 1

Willis kocht Sun Valley al in 1988. In 2003, na de scheiding met Demi Moore, onderging het geheel een metamorfose waarbij de acteur diep in de buidel tastte om alles naar zijn smaak te restylen. Het hoofdhuis heeft zes slaapkamers en even zoveel badkamers.

 Bron: Hollywoodhuizen

 21/03/2019

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België