Nieuws

HOE VASTGOED EN VERMOGENSBEHEER AAN ELKAAR HANGEN

Veel geld op je bankrekening wil niet zeggen dat je ook rijk bent. Wanneer je over onroerende goederen beschikt, loont het om na te denken over een strategie om je vastgoedbezit zo slim mogelijk te beheren. En dan komt vermogensbeheer piepen.

Het grootste deel van het wereldwijde kapitaal zit niet in de bank, maar wél in onroerende goederen. Vastgoedbezit is interessant met het oog op een duurzame toekomst en een gezond rendement. Allemaal mogelijk als je aan vermogensbeheer doet.

Wat is vermogensbeheer?

Een vermogensbeheerder is een bank of een andere financiële instelling die jouw vermogen - je kapitaal - zorgvuldig investeert en beheert. Terwijl het voor jou als individu vaak moeilijk is om uit te maken hoe je kapitaal het best laat renderen, weten de vermogensbeheerders beter dan wie ook hoe je van één euro twee euro maakt.

Wat kan een vermogensbeheerder voor je doen?

Een vermogensbeheerder adviseert je over de financiële, fiscale en juridische aspecten van het vastgoed in je bezit. De vermogensbeheerder kan je ook tips geven om je roerend kapitaal te investeren in vastgoedprojecten die een beter rendement bieden dan een spaar- of beleggingsformule.

Is vermogensbeheer iets voor jou?

Dat hangt voornamelijk af van je kapitaal. Veel vermogensbeheerders stellen een minimale vermogensgrens. Andere (online) aanbieders doen al vermogensbeheer vanaf 15.000 euro, al moet je dan niet rekenen op een volledig gepersonaliseerd advies.19/10/2016

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België