Nieuws

ELLEN DEGENERES VERKOOPT LANDGOED VOOR 45 MILJOEN DOLLAR

Ellen DeGeneres en haar vrouw Portia de Rossi hebben hun Californische landgoed te koop gezet. Voor dat bedrag krijg je een huis met zes kamers, acht badkamers en negen open haarden. Prijskaartje? 45 miljoen dollar.

Het landgoed, dat volstaat met kunst en zicht heeft op de oceaan, staat in de buurt van Santa Barbara. Ellen en Portia kochten het in mei 2013 voor 26,5 miljoen dollar. Tegelijkertijd kochten ze, voor 2,3 miljoen dollar, een naastgelegen stuk grond. Wat volgde, was een uitgebreide verbouwing van het hoofdgebouw in Toscaanse stijl. Daar bleef het niet bij, want er werd ook een verzonken tennisbaan en een tweede zwembad aangelegd. Allemaal van u voor 45 miljoen dollar.

Immomakelaars

De Amerikaanse talkshowhost en haar Australische vrouw kopen en verkopen aan de lopende band huizen. Zeker Degeneres lijkt er een sport van te maken. In de afgelopen jaren kocht en verkocht zij maar liefst dertien woningen. Haar vrouw Portia is wat minder enthousiast over de bijna professionele makelaarsactiviteiten van haar Ellen. Zij vindt het voortdurend verhuizen maar niets.

Neem een rondleiding door rechtsonder op 'meer info' te klikken.25/04/2017 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België