Nieuws

VIER TIPS VOOR EEN SCHIJNBAAR GROTERE WONING

Een kleine woning is een stuk lastiger in te richten dan wanneer je meer ruimte hebt. Daarom moet je creatief omgaan met de ruimte die je wél hebt. Hieronder vier onmisbare tips.

1. Transparante meubels en elementen

Hoe meer je kunt zien, hoe groter de ruimte lijkt. Transparante meubels zijn hiervoor dé oplossing. Het staat niet alleen super stijlvol, maar zulke meubels geven je ruimte ook meteen een ‘luchtige’ look.

2. Weloverwogen kleurenpalet

Veel wit laat de ruimte groter lijken en zwart geeft een verkleinend effect. Maar zo zwart-wit is het niet, want er zijn genoeg andere tinten om uit te kiezen. Accentmuren in donkere kleuren moet je niet vermijden. Het is maar net voor welke look je wil gaan.

3. Goede verlichting

Verlichting is superbelangrijk in je interieur. Het liefst veel daglicht, maar helaas is niet elk huis gezegend met grote ramen. Dan doe je er goed aan om te gaan voor verlichting op verschillende levels. Denk aan een plafondlamp en wandlamp, maar bijvoorbeeld ook een mooie lamp die je op de grond zet. Door het speelse gebruik van verlichting lijkt een klein huis altijd groter.

4. Vloer één geheel

Laat de vloer zo veel mogelijk doorlopen in verschillende kamers. Als je elke kamer een aparte vloer geeft, krijg je een soort patchwork effect en dat werkt optisch verkleinend. Je kunt bij een planken vloer er zelfs voor kiezen om de plinten tussen de deurposten achterwege te laten. Dat is even puzzelen, maar het zorgt voor een optisch ruimtelijk effect.

Bron: www.roomed.nl13/06/2017 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België