Nieuws

DIT IS HET LELIJKSTE GEBOUW VAN HET JAAR

Als u er een appartement wil kopen, legt u een slordige 950.000 euro op tafel. Toch is het Lincoln Plaza in Londen uitgeroepen tot het lelijkste bouwsel van het jaar. “Een horrorshow dat nooit gebouwd had mogen worden”, aldus de jury.

Het luxeappartementencomplex van 31 verdiepingen hoog mag de Carbuncle Cup in haar prijzenkast zetten. Deze prijs is een erkenning voor het lelijkste gebouw van het jaar, die wordt uitgereikt door Building Design Magazine.

800.000 pond

Toch gaat het bouwbedrijf dat Lincoln Plaza heeft ontworpen ervan uit dat het al zijn appartementen als zoete broodjes zal verkopen. Voor 800.000 pond krijgt u een driekamerappartement met een “adembenemend uitzicht” met “eersteklasfaciliteiten” zoals toegang tot een snookersuite, privébioscoop en -fitness en een tuin op grote hoogte.

Desondanks vindt Building Design Magazine dit bouwsel spuuglelijk. “Een kwalijke, weerzinwekkende horrorshow is het, iets wat nooit gebouwd had mogen worden. Het is absoluut het slechtste wat we qua rommelig design en goedkope visuele gimmicks al te zien hebben gekregen. Dit gebouw is de belichaming van zeeziekte”, klinkt het hard.9/09/2016

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België