Nieuws

66 MILJOEN KORTING OP DUURSTE HUIS VAN VS

Voor mensen met de sok onder het bed zal het nog net iets te duur uitvallen, maar miljardair Jeff Green geeft megakorting op zijn Palazzo di Amore. In plaats van 195 miljoen dollar is hij nu tevreden met ‘amper’ 129 miljoen dollar, een korting van niet minder dan 66 miljoen. Een buitenkansje als u het ons vraagt.

Miljardair Greene (59) zette november 2014 zijn Palazzo di Amore, een 100.000m2 groot landgoed in het hart van Beverly Hills met daarop een paleis van een huis, te koop voor 195 miljoen dollar. Dat bedrag lijkt net iets te hoog gegrepen.

Vervolgens probeerde hij het te verhuren voor 475.000 dollar per maand. Geen resultaat. Green wil echt van het huis af en heeft de originele vraagprijs verlaagd met 66 miljoen dollar tot ‘slechts’ 129 miljoen dollar.

Mike Tyson

Greene kocht het landgoed in 2007 voor 35 miljoen dollar van de Saoedische zakenman Mishaal K. Adham, die op het punt stond failliet te gaan. Op dat moment was het huis nog lang niet af. Desondanks gebruikte Greene het huis in jaar van aankoop als trouwlocatie voor zijn huwelijk. Een echtverbintenis waarbij Mike Tyson als getuige optrad.

De miljardair besloot er vervolgens een ‘paleis van de moderne tijd’ van te maken en investeerde tientallen miljoenen dollar. Palozzo di Amore, meer dan 3000m2 woonplezier, beschikt over 12 slaapkamers, 23 badkamers, een wijnkelder waar 3.000 flessen een plekje kunnen vinden, een Turkse hamam, twee bowlingbanen, een theater met 50 stoelen en een groot zwembad. En dat allemaal op nog geen drie kilometer van het historische Beverly Hills Hotel.

Beverly Hills

Palazzo di Amore biedt het beste van alles: een niet te evenaren locatie in het hart van Beverly Hills, een huis als een paleis dat is gebouwd met oog voor detail, waarbij de gewelfde plafonds en de marmeren vloeren in het oog springen en met een uitzicht tot aan de oceaan. En dat allemaal nu ook nog eens met 66 miljoen dollar korting.

Neem een rondleiding in het Palazzo di Amore door rechtsonder op 'Meer info' te klikken.24/03/2017 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België