Nieuws

NEVERLAND VAN MICHAEL JACKSON TE KOOP

Na de documentaire Leaving Neverland, waarin Michael Jackson wordt beschuldigd van kindermisbruik, staat ook het voormalige landgoed van de voormalige wereldster weer in de aandacht. De vraagprijs zakte intussen van 88 naar 27 miljoen euro.

Eind jaren tachtig kocht Michael Jackson Neverland en bouwde er onder andere een pretpark en een dierentuin. Hij was er vaak te zien met fans, maar stopte daar in 2005 mee nadat de politie er invallen deed na beschuldigingen van kindermisbruik.

Naamsverandering

Na vijftien jaar verliet hij het park en verkocht het landgoed aan een investeerder, die de naam Neverland meteen veranderde naar Sycamore Valley. In 2017 stond het al eens te koop voor 59 miljoen euro. Die prijs is nu dus gedaald tot 27 miljoen euro.

2.200 voetbalvelden

Daarvoor krijg je een terrein ter grootte van 2.200 voelbalvelden, met onder meer een meertje, een spoorlijn met een eigen station, een dansstudio, twee appartementen met vier en twee slaapkamers, het hoofdgebouw met  zes slaapkamers en negen badkamers, een personeelsverblijf en een bioscoop.

De popster stierf in 2009 op 50-jarige leeftijd aan een hartstilstand door een overdosis medicijnen.

Bron: Hollywoodhuizen

Video: Bekijk exclusieve beelden. Klik op ‘meer info’.11/03/2019 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België