Nieuws

RONALDO'S LUXEBUNGALOW IN MADRID

Cristiano Ronaldo is het doelwit van de Spaanse fiscus. De van belastingfraude beschuldigde speler van Real Madrid moet voor de Spaanse rechter verschijnen. Nog vooraleer de Portugees mogelijk uit Spanje vertrekt, nemen we nog snel een kijkje in zijn woning in Madrid.

Gelegen in een buitenwijk van Madrid staat de woning van Ronaldo. Op een volledig beveiligd terrein staat de luxebungalow van de Portugese ster. Ronaldo huurt dit stulpje voor maar liefst 12.000 euro per maand. De waarde voor een koper is geschat op ruim 10 miljoen euro.

Strakke lijnen

Het huis van Ronaldo is ontworpen door de Spaanse architect Joaquín Torres. Torres staat bekend om zijn ontwerpen met strakke lijnen en modernistische of zelfs futuristische gebouwen.

La Finca, zoals het huis van Ronaldo wordt genoemd, staat op een terrein dat voor buitenstaanders niet te bereiken is. Het terrein is volledig omringt door een metershoog hekwerk en fulltime bewaking zorgt voor de veiligheid van de bewoners. Ronaldo heeft geen slecht gezelschap, ook Raúl, Kaká en Fernando Torres hebben een huis op het terrein.

Vijf slaapkamers

Het luxeverblijf bestaat uit ruim 800m2 woonoppervlak en het perceel bevat 2.500m2. De woning van Ronaldo heeft vijf grote slaapkamers, waarvan de grote slaapkamer twee eigen badkamers heeft.

Verder beschikt Cristiano over een jacuzzi, inloop kledingkasten en alle luxe die iemand zich kan wensen. Naast deze kamers kan Ronaldo ook beschikken over een eigen bioscoop, zwembad, grote keuken en zitkamer. Voor het personeel heeft het huis twee aparte slaapkamers.

Bekijk een rondleiding door Ronaldo zelf. Klik op 'meer info'.20/06/2017 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België