Nieuws

IN DIT PARADIJS IS PIPA MIDDLETON OP HUWELIJKSREIS

Het voorbije weekend stapte Pippa Middleton in het huwelijksbootje. De zus van Kate, die getrouwd is met de Britse prins William, is intussen met haar man James Matthews op huwelijksreis op het Polynesische eiland Tetiaroa. Eén nachtje kost 3.000 dollar.

De kersverse echtgenoot koos voor Le Brando, het Polynesische eiland Tetiaroa ten noorden van Tahiti. Voor 3.000 dollar per nacht krijgen ze daarvoor een villa met bioscoop, privézwembad en een privéstrand.

Marlon Brando

Acteur Marlon Brando kocht het eiland Tetiaroa in 1967. Anno 2017 is het een decadente reisbestemming, huisvest het 35 luxevilla’s met elk hun eigen zwembad en privéstrand: 22 villa’s bevinden zich aan Turtle Beach en de 13 villa’s staan langs Mermaid Bay. De villa’s hebben onder andere een bioscoopkamer en een buitenbadkamer. De slaapkamer kijkt uit op het privéstrand, dat dagelijks wordt geharkt door tuinmannen.

Muggen verdreven

Ook de restaurantkaart is top of the bill, met een menukaart van de Michelinsterrenchef Guy Martin. Wekelijks worden er specifieke producten ingevlogen om te voldoen aan de specifieke wensen van de gasten. Bovendien zijn alle muggen van het eiland verdreven en vlieg je er naartoe met The Brando’s eigen luchtvaartmaatschappij.

Droom weg en bekijk de video op onze Facebookpagina of klik rechtsonder op 'meer info'.23/05/2017 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België