Nieuws

DAAROM MOET JE PLANTEN IN HUIS HEBBEN (6X)

Planten brengen leven in huis, hoe gek dat ook klinkt. Ze fleuren je woning op en zorgen voor een leuke thuis. Deze redenen zouden al genoeg moeten zijn om meteen naar de bloemenwinkel te rennen. Niet overtuigd? Dan hebben we nog zes andere argumenten.

1. Energieboost

Rood is een stimulerende kleur die je meteen een energieboost geeft. Zet daarom de rode Aglaonema in je badkamer en word wakker op een sfeervolle manier.

2. Meer concentratievermogen

Studenten in een kamer met een plant tonen 70% meer oplettendheid. Niet alle planten kunnen overleven in klaslokalen of kantoorruimtes, maar bamboe kan dat wel. Voorzie je bureau dus van zo’n exemplaar.

3. Minder stress

Huisplanten met bloemen, zoals Anthurium, helpen je stressniveau naar beneden te halen. Reden te over om in elke kamer minstens één prachtplant te zetten.

4. Meer zuivere lucht

English Ivy maakt de lucht in je woning gezond en schoon. NASA-wetenschappers hebben dit plantje uitgekozen voor de luchtzuivering in ruimtestations, omdat het als geen ander formaldehyde absorbeert.

5. Ontspannend effect

Kijk naar de intens paarse kleuren van de bladeren van het Afrikaans Violetplantje en je hersenen zullen meer adrenaline vrijgeven. Gevolg? Je energieniveau gaat omhoog, er gaat meer zuurstof naar je hersenen en je ontspant makkelijker.

6. Meer creativiteit

Een writer's block? Verleden tijd als je een Croton kamerplantje in huis haalt. Volgens groenexperten zijn Crotons inspirerende plantjes die meteen ook je energieniveau opkrikken.

Bron: Housebeautiful.com3/07/2017

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België