Nieuws

LOVE BOAT VAN GERT VERHULST TE HUUR

Met het nieuwe televisieprogramma ‘Gert Late Night’ op Vier krijgt u al een inkijk in de boot van Gert Verhulst. Maar wist u dat u het motorjacht van 1,6 miljoen euro ook kan huren voor diverse evenementen? Prijskaartje: 500 euro voor vier uur.

Op Vier is intussen de tweede week van ‘Gert Late Night’ aan de gang. De boot van Studio 10-baas Gert Verhulst ligt in de Antwerpse haven met zicht op het MAS. De bedenker van K3 wil zijn ‘Evana’ al drie jaar verkopen, maar de 1,6 miljoen euro is toch een drempel.

36 meter lang

De ‘Love boat’ - Josje maakte menig tochtje met Gert toen de twee een relatie hadden - is dan ook te huur. Voor 500 euro mag u vier uurtjes varen. De meidengroep K3 ziet vanaf de scheepswand toe.

Verhulst kocht het luxe motorjacht in 2009 voor 1,5 miljoen euro. De boot is 36 meter lang, telt acht suites en is te huur voor feestjes en bedrijfsevenementen. Evanna kreeg een paar jaar geleden, met het oog op de verkoop, een grondige opknapbeurt.

70 personen

“Alles is mogelijk, gaande van een uitgelezen diner, een walking dinner voor 70 personen, een receptie, productpresentatie, persvoorstellingen”, staat op de website te lezen. Ook een vaartocht op de Schelde of persoonlijke cateringservice aan boord is mogelijk.2/05/2017

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België