Nieuws

TRUMP VERKIEST EIGEN BOEING 757 BOVEN AIR FORCE ONE

Je krijgt een sjieke BMW als bedrijfswagen, maar je verkiest toch je eigen Lamborghini. Dat is ongeveer de situatie die zich heeft voorgedaan bij de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump. Hij verkiest immers zijn Boeing 757 boven de Air Force One.

Op 20 januari 2017 wordt Trump officieel de 45ste president van Amerika. De Air Force One die daaraan gekoppeld wordt, mag voor de miljardair in de hangar blijven staan. Hij verkiest immers zijn meer luxueuzere privéjet, die ook veel sneller is. Je kan niet missen welk het is, want zijn naam staat er aan de buitenkant in drukletters op.

100 miljoen dollar

De Boeing dateert uit 1991 en Trump kocht hem in 2011 over van Paul Allen van Microsoft. Prijskaartje? Een slordige 100 miljoen dollar. Peulschil voor de miljardair die hiermee een leuke achtste plek bekleedt op de lijst van duurste privévliegtuigen ter wereld. Een uurtje vliegen met deze mastodont van een vliegtuig kost 10.800 dollar, benzine uiteraard inbegrepen.

Met een topsnelheid van 805 kilometer per uur is het één van de snelste vliegtuigen ter wereld. De Rolls Royce-motor is daar niet vreemd aan. Een reguliere Boeing biedt plek aan 239 personen, Trumps vliegtuigje heeft slechts 43 stoelen.

24 karaat kranen

De luxe aan boord is overweldigend met een slaapkamer, eetkamer, privébioscoop met duizenden films en cd’s, gastruimte en een badkamer met 24 karaat kranen aan. Oja, de veiligheidsgordels die deels bedekt zijn met bladgoud waren we bijna vergeten te melden.

Voor een virtuele rondleiding in de Boeing 757 klik je rechtsonder op ‘Meer info’.29/11/2016 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België