Nieuws

VERKOOPCIJFER WONING MUHAMMAD ALI VERWIJST NAAR 37 KNOCK-OUTS

Iets meer dan twee jaar na het overlijden van Muhammad Ali staat het huis waar de bokslegende woonde en trainde te koop voor 2.895.037 dollar. De 37 achteraan is een verwijzing naar Ali’s 37 knock-outs tijdens zijn carrière.

Het is Lonnie Ali, de weduwe van wijlen Muhammad Ali, die het huis te koop heeft gezet voor 1,8 miljoen euro. Ali kocht de boerderij in Berrien Springs (Michigan) in 1975 en liet er een boksring in installeren.

Lake Michigan

Het pand staat op een stuk grond van 81 hectare met daarop nog een ander huis, een stoomkamer, massagekamer en een basketbalveld. Er zijn ook twee klimaatgestuurde, garages.

Het huis staat in Berrien Springs, op slechts een paar kilometer van Lake Michigan en ongeveer 80 kilometer ten noorden van Indiana. De twee huizen - het hoofdgebouw en het koetshuis voor de gasten - bevinden zich aan beide zijden van het zwembad met een buitenruimte met keuken, badhuis, geluidsinstallatie en pergola.

Gratie door Trump

De overleden wereldkampioen boksen kwam onlangs in het nieuws, omdat de Amerikaanse president Donald Trump overweegt hem postuum gratie te verlenen. Ali werd ooit veroordeeld omdat hij dienst weigerde tijdens de oorlog in Vietnam.

Hij werd gearresteerd en verloor zijn wereldtitel en bokslicentie waarop hij drie jaar niet in de ring verscheen. In 1971 tekende Ali met succes beroep aan tegen zijn straf bij het Amerikaanse hooggerechtshof.

Credit: chonrampictures

Video: klik rechtsonder op 'meer info'3/07/2018

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België