Nieuws

5 INTERIEURTRENDS VOOR 2018

Het nieuwe jaar is onderwerp en iedereen neemt goede voornemens aan. Misschien ook een idee om dit jaar het interieur van je woning onder handen te nemen. De redactie van Houzz, onder leiding van Mitchell Parker, lijste vijf trends van het komende jaar op.

1. Tweedehands spiegels

Volgens Houzz zijn spiegels die je oplapt met herbruikbaar materiaal in 2018 echt hip. Een oud kader van een schilderij of sprokkelhout waar je niets meer mee kan en samenperst tot een rechthoek kunnen dienen als nieuw frame voor je spiegel. Nog verwachten ze dat spiegels de woon- en slaapkamer zullen sieren.

2. Kleur in je keuken

Een witte keuken is misschien niet meer wat we allemaal willen, ondanks ze veel ruimer aanvoelt dan donkere keuken. “Heel wat mensen zijn uitgekeken op een witte keuken. Ze willen op zoek gaan naar een eigen identiteit en de persoonlijke touch toepassen”, zegt Parker. Gevolg: een keuken waar je wit uiteraard als basis mag gebruiken, maar gemixt met neutrale of warme toetsen van hout en iets fellere accenten.

3. Moderne, maar rustige slaapkamers

Wie zijn slaap en rust nodig heeft, kan best kiezen voor een rustig ogende slaapkamer die toch modern is. Hevig kleuren op de muren is hiervoor misschien geen goed idee, maar je kan wel kiezen voor subtiele toetsen zoals een kleurtje voor je nachttafel, beddengoed en zelfs handdoeken mocht je die daar bewaren. Het belangrijkste is dat je er niet in overdrijft en het op een subtiele toets aanbrengt.

4. Neutraal en warm

Veel mensen zijn fan van neutrale kleuren zoals een strak, wit interieur en grijstinten. Ook de betonlook is vaak oogstrelend. En toch heeft 2018 iets anders in petto. Neutrale toetsen blijven uiteraard bestaan, maar in plaats van het strakke, grijze, gaan we voor de warmere kleuren en tinten. Warmere, grijze tinten en bruin sieren het interieur. Ook bruin-zwart, donkerrood en donkergeel kleuren volgend jaar letterlijk onze woning.

5. Betonnen accentjes

Aha, kijk eens wie daar is! We hebben hierboven al even vermeld wat een grote fans we zijn van beton in je interieur. Het ruwere materiaal is de voorbije jaren erg in trek en Houzz verwacht dat de populariteit in 2018 alleen maar zal toenemen. Van betonvloeren tot muren, maar uiteraard ook subtiele accentjes. Dat kan een keukenwerkblad zijn, maar ook tegels of lampen.

Bron: Houzz.com en mydomaine.com.2/01/2018

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België