Nieuws

PRIVE-EILAND VOOR EEN PRIKJE

Wil je je miljardair wanen en je begeven in de wereld van mensen als Richard Branson of mediamagnaat en Ziggo-eigenaar John Malone? Het enige wat je hoeft te doen, is een privé-eiland aanschaffen.

Er zijn tot onze verbazing veel eilanden op de markt voor minder dan één miljoen euro. Zo’n bounty-eiland ligt dus eigenlijk binnen handbereik. De prijzen variëren sterk afhankelijk van de locatie, of er al een huis is gebouwd en hoeveel grond je tot je beschikking hebt. Enkele voorbeelden:

WILD CANE KEY

Wild Cane Key-eiland ligt aan de kust van centraal-Amerika en kost zo’n 347.000 euro. Op het ruime eiland kan je op meerdere plekken een huis bouwen. Dit paradijsje is makkelijk te bereiken met een helikopter.

SWAINS CAY ANDROS
 
Het betoverende Swains Cay Andros ligt in de Bahama’s en bevat een bungalow met twee slaapkamers en twee badkamers. Helemaal van jou voor 506.000 euro.
 
CAYO IGUANA
 
Cayo Iguana (foto) ligt voor de kust van Nicaragua. Op dit ruime eiland vind je een huis met drie slaapkamers, twee badkamers, een aanmeerdok en je eigen jungle met wildlife. Prijskaartje: 722.000 euro.
 
PINK PEARL ISLAND
 
Pink Pearl Island ligt voor de kust van Nicaragua. Voor 483.000 euro krijg je een pittoreske huisje, wuivende palmen en een spierwit strand.
 
Let op! Voor je alvast naar de bank loopt: de kans is groot dat de rekeningen nog maar pas beginnen te komen wanneer je een eiland gekocht hebt. Vaak moet je immers nog een huis bouwen, je moet een boot aanschaffen om er te geraken, sommigen verkiezen ook een conciërge in dienst te nemen die het eiland onderhoudt (en bewaakt) bij afwezigheid. Je kan best nog een extra spaarpotje aan de kant houden.
 
Bron: www.businessinsider.nl16/06/2017

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België