Nieuws

BELGISCHE VASTGOEDSECTOR LOKT BRITSE BEDRIJVEN NAAR ONS LAND

De Belgische vastgoedsector UPSI-BVS bundelt de krachten en start een grootschalige campagne om Britse bedrijven te overtuigen zich na de Brexit in ons land te vestigen. Dit gebeurt via de nieuwe portaalwebsite: www.business2belgium.be.

UPSI-BVS, de sectororganisatie die zo’n 150 vastgoedspelers in ons land vertegenwoordigt, lanceert een speciale portaalwebsite die alle belangrijke, leegstaande kantoorgebouwen in Brussel, Vlaanderen en Wallonië in kaart brengt én tegelijk als visitekaartje voor ons land moet dienen.

Meer dan ooit wil de Belgische vastgoedsector hier op inspelen en start daarom met een grootscheepse campagne. De Beroepsvereniging  van de Vastgoedsector (UPSI-BVS) lanceert een nieuwe portaalsite: www.business2belgium.be.

700.000m2 kantoorruimte

Momenteel staat er al op de website 700.000m2 kantoorruimte - vergelijkbaar met de oppervlakte van iets meer dan honderd voetbalvelden - ter beschikking van Britse bedrijven, goed om ruim 35.000 werknemers te huisvesten. Het initiatief krijgt onder meer de steun van minister van Werk, Economie en Buitenlandse Handel Kris Peeters.

Verenigde Staten

“De website heeft intussen al de aandacht van een aantal bedrijven in het Verenigd Koninkrijk getrokken, maar ook van bedrijven uit de Verenigde Staten en verschillende Europese landen. De mond aan mond reclame werkt dus goed, wat veelbelovend is voor de toekomst”, aldus Olivier Carrette, afgevaardigd bestuurder UPSI-BVS.

Bron: Bereal3/07/2017 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België