Nieuws

TOPMAN FACEBOOK KOOPT JACHT VAN 150 MILJOEN DOLLAR

Mark Zuckerberg heeft een jacht ter waarde van 150 miljoen dollar gekocht. Een peulschil voor de oprichter van Facebook, die over een geschat vermogen van 70 miljard dollar beschikt.

De Noorse scheepsbouwer Kleven bouwde de jacht Ulysses in opdracht van de rijkste man van Nieuw-Zeeland, Graeme Hart. Volgens het Amerikaanse zakenmagazine Forbes beschikt de zakenman over 10,8 miljard dollar.

107 meter

Zuckerberg zou Zuckerberg niet zijn moest het geen jacht zijn met alles erop en eraan. Niet alleen is hij 107 meter lang en 18 meter hoog, maar de topman krijgt er ook een ‘reservebootje ‘van 21 meter lang bij.

Olympisch zwembad

De jacht biedt plaats aan 60 personen: 30 gasten en 30 crewleden. Het hoofddek telt 400m2 leefoppervlakte. Er zijn verschillende lounge-plekken, een zwembad, een jacuzzi, een spa, een fitnessruimte, een wellness en een wijnkamer mét bar. Alles is superluxueus afgewerkt.

Twee liften

Dankzij de grote ramen is er een prachtig zicht vanuit de verschillende leefruimtes. De ‘master cabin’ beslaat een volledig dek. Het achterdek, waar het zwembad is, ligt 9 meter boven zeeniveau. Trappen lopen hoeft niet, want er is een lift voor gasten en een tweede lift voor het personeel. En uiteraard is er ook een helikopterplatform aan boord.

  

Info: Bekijk exclusieve rondleiding. Klik rechtsonder op 'meer info'.

Website: www.ulyssesyacht.com

Bron foto's: www.superyachttimes.com25/01/2018 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België