Nieuws

KIJK BINNEN IN DE VILLA VAN HOLLYWOOD-BAAS HARVEY WEINSTEIN

Jarenlang kon Harvey Weinstein (65), één van de machtigste figuren van Hollywood, ongestoord zijn gang gaan bij vrouwen. Op het moment dat de The New York Times hem aan de schandpaal nagelde, had Weinstein zijn huis in New York te koop staan voor ruim 12 miljoen dollar. Dat huis heeft nu maar even uit de verkoop gehaald.

Weinstein heeft de kliniek waar hij zich vrijwillig meldde voor zijn seksverslaving na slechts een week behandeling verlaten. Een dag voor hij zich bij de kliniek meldde haalde de Hollywood-baas zijn voor 12,4 miljoen dollar te koop staande huis met een woonopervlak van 2.700m2 in Amagansett uit de verkoop.

Buitenverblijf

De Amerikaanse producent kocht het optrekje met zeven slaapkamers in 2014 voor 11,6 miljoen dollar en zette het afgelopen voorjaar te koop voor 13,5 miljoen dollar. De reden was volgens Weinstein zelf dat hij het te druk had om gebruik te maken van zijn buitenverblijf.

Huis moeder

Weinstein verkocht net voor de storm rond zijn persoon losbarstte nog wel een huis in Westport, Connecticut, voor 1,65 miljoen dollar. In dat huis wonde tot haar dood in november 2016 Weinstein’s moeder Miriam. Op dat huis maakte de nu gevallen Hollywood-baas een leuk winstje, want hij kocht het in 1995 het huis voor 825.000 dollar.

Klik op 'meer info' over het mogelijke financiële verliest van Weinstein24/10/2017 MEER INFO

Als wij het niet verkocht krijgen, dan krijgt niemand het verkocht.

Design door qkeleq
Webontwerp en ontwikkeling door UNEEK Concepts

© 2016 Vastgoedservice

Lid erkende vastgoedmakelaars BIV, Erkenningsnummer BIV 202.818
Ondernemingsnummer 881 871 045
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
onderworpen aan de deontologische code
land van erkenning: België